kipu yhdynnän jälkeen panokaverit

, muistiongelmat, ei-toivotut hiusten kasvut ovat oireita, joita on raportoitu vaihdevuosia sairastavilla naisilla. Ne aiheuttavat kipua emättimessä. Emättimen kivun syitä voi olla myös pieni märä voiteluainetta, muutoksia kehossa vaihdevuosien aikana ja hormonaalista epätasapainoa. On tarpeen seurata ihmisillä esiintyviä oireita. Tämä herättä enemmän emättimen kuivuutta ja vähentä sen lihaksia seurauksena, joka on vielä paljon kipua aikana tunkeutumisen penis.

Emättimen kipu Emättimen: Kipu yhdynnän jälkeen panokaverit

Kudoksesta tihkuu kuukautisvuodon kaltaista veristä nestettä, joka ei päse poistumaan kehosta. Emättimen muutokset voivat myös lisätä emättimen infektioiden riskiä. Kipu ei tunnu vain vatsassa vaan koko lantiossa. Tämä voi olla infektio, joka yhdistyy kutinaan ja emättimen purkautumiseen. Vaikka häikäisysuoja yleensä näyttä normaalilta, iho voi näyttä hieman kipeältä tai turvokselta. 48, 49, 50, 51 Vulvodynia ja emättimen kipu Naisilla, joilla on vulvodynia, on krooninen vulvakipu.

Rfsu Kysy seksistä: Miksi: Kipu yhdynnän jälkeen panokaverit

Tämä on oire, joka yhdistä useita sairauksia: vulvodynia (emättimen kipu ja tuntematon emätin) sekä vakava kipu emättimen edeltävällä alueella (kun sukupuoliyhteyttä ei ole, mutta kipu johtuu kasvaimista, vammoista, ihosairaudet ). Kuukautiskierron puolivälin jälkeen estrogeenin märä lisäntyy ja kohdun limakalvo paksuuntuu. Kun estrogeenin taso laskee, emättimen limakalvo tulee ohuemmaksi, kuivemmaksi, vaaleanpunaisesta sinertävän ja vähemmän joustavaan. Särkyyn liittyy myös kramppeja, ja kuukautiset voivat muuttua vuosi vuodelta kivuliaammiksi. Emättimen herkkyys hiivasinfektioille Emättimen lihaskrampit Emättimen allergia tai ärsytys kipu yhdynnän jälkeen panokaverit kemikaaleilta tai muilta aineilta Hormonaaliset muutokset kehossa Seksuaalinen hyväksikäyttö Antibioottien sännöllinen käyttö 52, 53, 54, 55 Riskiryhmät vulvodynialle Jokaisella iällä oleva nuori, joka alkaa nuoruusiässä, voi joutua emättimen kipuun. Esimerkiksi mukulakivien pällä autoilu tai pyöräily voivat aiheuttaa kipua vatsaan, selkän, alapähän ja lonkkiin. kipu yhdynnän jälkeen panokaverit

Yksi ajattelu “Kipu yhdynnän jälkeen panokaverit”

  1. «Vulvodynia (naisen sukuelinten kipu. Vaihdevuosien jälkeen ohentuneet ja tulehdusherkät.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *